Wednesday, 20 November 2013

Santai2 hujung minggu

Assalamualaikum.....
 
huhuhu...dah hampir 2 minggu rasanya saya tk bukak/update blog nih.....rindu nk baca celoteh kawan2...mmg sibuk sgt kebelakangan nih dan mood nk menulis pon tk der sebab terlalu penat...lepas tuh time cuti sekolah nih mmg segala hp, computer, laptop, ipad..sumer anak2 dah conquer...
 
haaa...nih kisah 9/11 yang lepas...kebetulan abah ada appointment kt hosp sg buloh so saja2 la ajak adik beradik yg dekat2 nih berkumpul kt rumah....mmg dh lama sbnrnya tk berkumpul ramai2...masing2 terlalu sibuk dgn urusan masing2...nih pon tk dpt berkumpul semua gak...sorang kakak ada hal..sorang adik pun ada hal...mak lak tk dpt ikut serta sbb kaki mak masih belum baik...mak duk kt umah kakak kt Ipoh.
 
Ajak diorg dtg hari sabtu...tp sabtu pagi tuh baru la nk pegi pasar borong selayang..pastuh pegi lak celcom sbb nk settlekn urusan tepon...balik rumah mula la kelam kabut nk masak sumer bagai...so mmg tk sempat nk candid bagai...yg sempat nih pon kuah laksa jer sbb dh masak siap2 mlmnya...kikiki. Alhamdulillah tghari tuh sempat gak la prepare lauk pauk yg simple2 jer utk diorg...


tgh masak kuah laksa

balance kek yg sempat snap



malamnya lak... en suami belanja pizza






abah ckp sedap lagi masakan mak dr pizza nih...hehe...selera org tua mmg tk leh terima pizza nih ..

siap angkut bwk dlm bilik...huhu..abaikn yg sepah2 tuh yer...biasalah kalo dh berkumpul ramai2..
 

geng2 kenit nih mmg suka la cari port yg pelik2 sket...atas tangga pon boleh....hehe
 


lepas makan layan kartun plak...


Gambar geng anak2 dara tk dpt diuploadkn kt sini sbb gambar tak tutup aurat...sorry yer anak ibu atiqah n the gang...


Petang ahad esoknya masing2 berangkat pulang....walaupun penat tp cukup puashati dan sgt2 gembira sbb dpt berkumpul, mkn sama2...sembang sama2...dan seronok bila tgk gelagat anak2 yg riang gembira bila dpt jumpa sepupu sepapat diorang...






No comments:

Post a Comment